Dock 36 is een initiatief van 3 partijen;
Morskieft Ontwerpers, D'Andrea & Evers Design en Coulisse Design Centre. Door middel van kennisintensieve ontmoetingen tussen... Lees meer >>

Zoeken

D'Andrea & Evers

D'Andrea & Evers Design is een ontwerpbureau voor productontwikkeling, gespecialiseerd in emotie gerelateerd productdesign. Onze expertise is dat we goed in staat zijn om koopbeïnvloeders als emotie en perceptie te vertalen middels vormgeving in producten. In combinatie met een goed technisch en ruimtelijk inzicht, zijn daarmee kwalitatief hoogstaande ontwerpen gewaarborgd.
U kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende projecten. D'Andrea & Evers Design kan putten uit een ruime ervaring van diverse ontwikkelde producten. Of het nu gaat om kleine series, grote series, elektronica toepassingen, kunststof, metaal, hout, textiel en glas, we hebben er ervaring mee.

Door samenvoeging van eigentijdse, esthetische en ergonomische normen, in combinatie met de juiste productietechnologie stellen we U in staat uw concurrentiepositie te versterken. De kracht van D'Andrea & Evers Design is dat onze medewerkers weten hoe je een product zowel functioneel, constructief, alsmede emotioneel en conceptueel moet ontwikkelen.

Voor meer informatie:www.de-design.nl

Agenda